Arjen Fingerhut

Update Yourself Neem contact op

UPDATE YOURSELF staat voor het werken aan een betere versie van jezelf. Je bent al goud, maar nu gaan wij voor platina.

Zelf ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht als onderofficier. Mede door dit werk ben ik altijd veel met sport, voeding en de uitwerking op het menselijke lichaam bezig geweest. Daarnaast is als leidinggevende en opleider binnen defensie, coaching en begeleiding ook mijn specialisme geworden.

Ik maak het mijn doel om jouw doelen te behalen en dat doen wij natuurlijk met het Straight away dieet. De begeleiding die jij krijgt, krijg jij van mij als ervaringsdeskundige en daarnaast heb ik de nodige trainingen hiervoor gevolgd. Om mij nog verder te verdiepen ben ik uiteindelijke begonnen met de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek.

Mijn eigen afslankavontuur begon toen mijn vrouw Vivian een keer een dieet wilde volgen van Straight away. Ik ben destijds uit solidariteit (en omdat ik ook wel wat af mocht vallen) met haar mee gaan doen. Het was toen, dat ik enthousiast ben geworden voor het dieet en het merk Straight away. Zowel mijn vrouw als ikzelf, verkregen mooie resultaten en hebben er totaal geen moeite mee gehad. De producten zijn erg smaakvol en het dieet makkelijk vol te houden.

Nu is het mijn beurt om anderen te helpen en mijn kennis en ervaring te delen met diegenen die op zoek zijn naar een betere versie van zichzelf. Wellicht zijn er medische redenen, heb je jezelf iets teveel laten gaan of staat er een belangrijk event op de agenda over een paar maanden. Daar komen we wel uit.

De begeleiding die jij krijgt is discreet en passend bij jouw wensen. Ik ben altijd eerlijk en straight to the point, maar ik ben er niet om jou een slecht gevoel te geven. Het is jouw dieet en ik pas mij daar op aan.

Contact informatie
Arjen Fingerhut
Update Yourself
Het Spectrum 1a
8254 AJ Dronten
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere coaches werkzaam bij deze praktijk

Update Yourself

Vivian Fingerhut
Diemenstraat 2
8244 EN Lelystad

Update Yourself

Arjen Fingerhut
Diemenstraat 2
8244 EN Lelystad