Sabrina de Haan

The Bodyhouse Neem contact op

Hallo! Ik ben Sabrina en ik woon in Huizen.

De Roots van The Bodyhouse
Bij The Bodyhouse begeleiden we iedereen die een figuurcorrectie wil ondergaan zonder dat daarbij pijnlijke technieken komen kijken. Tijdens onze behandelingen wordt spierweefsel versterkt en worden vetcellen afgevoerd. Wat onmiddellijk resulteert in minder centimeters lichaamsomvang. Hierbij ligt de nadruk op centimeters en minder op de kilo’s, spieren zijn immers zwaarder dan vetcellen. Vaak merken wij echter dat klanten graag die overtollige kilo’s willen aanpakken.

De Straight away start
En gelukkig is daar Straight away, voor iedereen die zijn of haar overtollige kilo’s wil aanpakken. Met de dieetprogramma’s die wij met Straight away kunnen aanbieden is er voor iedereen een dieet samen te stellen dat goed werkt, dat goed smaakt en ook nog eens goed vol te houden is. Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen is met Straight away echt mogelijk! De resultaten liegen er niet om!

Contact
Wil jij een gezonder, slanker en strakker lichaam? Wij helpen je graag verder! Je kunt zowel telefonisch 035-8886484 als via onze website www.thebodyhouse.nl contact met ons opnemen.

Graag tot ziens bij The Bodyhouse!

Een gezonde groet,
Sabrina

Contact informatie
Sabrina de Haan
The Bodyhouse
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.