Mandy Raangs

Straight away Groningen Neem contact op

Welkom bij Straight away Groningen!
Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet naar een gezond en slanker lijf.
Mijn naam is Mandy Raangs en ik ga je daarbij helpen!

Door mijn eigen dieet ervaringen weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te doorbreken. Ik ben zelf herhaaldelijk tegen de lamp gelopen tijdens het afslanken en vooral, erna! Nog steeds zijn er de verleidingen om toch te kiezen voor ‘het lekkere patatje’ of toch die hele reep chocola naar binnen te werken. Waarom maken we die keuze? Daar wil ik samen met jou achter komen. Ik ga je helpen oude gewoontes te doorbreken en ze om te zetten in nieuwe. Door Straight away ben ik op gewicht gekomen en gebleven. Ik heb geleerd een eetpatroon voor mezelf te ontwikkelen dat er voor zorgt dat ik gezond op gewicht blijf, dat gun ik jou ook!

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen met Straight away, gaat zeker lukken! Ervoor zorgen dat het een blijvend resultaat oplevert gaat een uitdaging worden. Deze uitdaging wil ik samen met jou aangaan. Ik coach jou tijdens het Straight away programma en ondersteun je daarna om op gewicht te blijven. Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermomenten. Ik ondersteun je tijdens het afslanken waar nodig.

Start vandaag en pas weer in je oude jeans met Straight away!

Mail of bel me voor het plannen van een intakegesprek. Bij twijfel, gewoon doen! Wat heb je (naast je kilo’s) te verliezen?

Contact informatie
Mandy Raangs
Straight away Groningen
Boekweitstraat 11
9734 AW Groningen
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.