Debbie Pol - Straight away Almelo

  • Straight away Almelo
  • Johan Jongkindstraat 77
  • 7606 KE, Almelo

Hoi!

Wat goed dat je overweegt om aan je gezondheid te gaan werken door gewicht te verliezen. Je bent bij Het Wandelpad aan het juiste adres.

Mijn naam is Debbie Pol en ik ben 49 jaar.
Sinds 20 april 2022 ben ik officieel Straight away coach. Ik ben er trots op dat ik jou kan en mag helpen om gewicht te verliezen op een hippe, sexy en ook wel makkelijke manier. Je hoeft niet na te denken over wat je nu weer eens zult gaan eten. Het plan is simpel en ontzettend effectief. Het voordeel van het afvallen door tijdelijk de Straight away producten te gebruiken is dat je de wekelijkse begeleiding van je coach er gratis bij krijgt. Alleen voor de intake vraag ik eenmalig €25,-. Ik neem ruim de tijd voor je zodat alles goed duidelijk is en je goed van start kunt gaan. Ik ben voorstander van het coachen face to face, lekker persoonlijk en privé. We spreken wekelijks af op een dag en tijdstip dat het ons beiden uitkomt.

Ik kan jou heel goed begeleiden om gewicht te verliezen door tijdelijk de Straight away producten te gebruiken en daarna voor het aanleren van gezonde voedingsgewoonten. Als ervaringsdeskundige ken ik alle ins en outs van het afslankproces.

Ik heb ook een sportieve achtergrond. 10 jaar lang heb ik met heel veel plezier diverse groepslessen gegeven in een sportschool. Nu geef ik powerwalktrainingen in Almelo. Sport en voeding heeft echt mijn interesse en als je iets met veel plezier doet dan straal je dat ook uit. Laat je gegevens achter zodat ik contact met je kan opnemen en kom dan kennis maken met mij onder het genot van een kopje koffie of thee.

Specialiteiten

  • Straight away Leefstijlcoach
  • Straight away Productspecialist

Hier bevindt zich Straight away Almelo