Anna-Catharina van der Schaaf

Slanker Groningen Neem contact op

Mijn naam is Anna-Catharina van der Schaaf en ik ben met succes afgevallen met de producten van Straight away. Door mijn zus, die ook altijd worstelt met overgewicht en inmiddels behoorlijk is afgevallen, hoorde ik van het Straight away dieet. Ook ik heb meerdere diëten geprobeerd, maar heb me nog nooit zo goed gevoeld als bij de producten van Straight away. Het verbaasde me echt hoeveel energie ik overhield en geen trek had. En daar kwam nog eens bij dat de samenstelling van de producten voor mij een extra stimulans gaf om voor Straight away te kiezen. De producten zijn PH neutraal, soja-arm, Aspartaam-vrij en er zijn producten die gluten- en lactose vrij zijn. Afvallen dus op een gezonde en verantwoorde manier.

Tot mijn verrassing viel ik ook nog eens heel snel af, dit zorgt er ook voor dat je het makkelijker vol kunt houden. De smaken van de shakes, repen en soepen dragen daar ook nog eens extra aan bij. Verder is natuurlijk de begeleiding ook een belangrijk onderdeel om het afvallen vol te houden en nog belangrijker om op gewicht te blijven. Door goede adviezen en tips die bij mijn levensstijl passen ben ik tot nu toe goed op gewicht gebleven.

Doordat ik zelf deze positieve ervaring heb met de Straight away producten wil ik graag anderen begeleiden om hiermee kennis te maken en ook helpen om slanker door het leven te kunnen gaan, maar vooral ook om een gezonder gewicht te krijgen en te behouden. Je kunt weer makkelijker sporten, je weer zekerder gaan voelen, eigenlijk gewoon een nieuwe richting inslaan.

Door mijn werkervaring met begeleiden en coachen en de producten van Straight away wil ik je helpen om het zelfde succes te behalen van een ideaal gewicht.
Wacht niet langer, begin gewoon!

Mijn praktijk Slanker Groningen zit aan de Lijnbaanstraat 12, 9711 RV in Groningen, neem gerust contact op per mail of telefonisch.

Contact informatie
Anna-Catharina van der Schaaf
Slanker Groningen
Lijnbaanstraat 12
9711 RV Groningen
Specialisaties
Gewichtsconsulent
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.