Arie van Rijswijk - Slank & Stralend

Arie van Rijswijk
  • Slank & Stralend
  • Hooggoorns 14
  • 7812 AM, Emmen

Graag stel ik mij aan je voor mijn naam is Arie van Rijswijk.

Na jarenlang als manager gewerkt te hebben voor een grote Nederlandse winkelketen en veel ervaring heb opgedaan in het motiveren en ondersteunen van mensen om hun doelen te bereiken, heb ik nu mijn grootste hobby gevonden: het begeleiden en helpen van mensen die worstelen met hun gewicht. Ik doe dit met heel veel plezier en heb dan ook als ervaringsdeskundige al veel successen met mijn clienten mogen behalen.

– Je hebt al diverse diëten geprobeerd, maar kwam je na elke poging toch weer aan?
– Moeten er wel veel kilo`s af, maar weet je niet hoe te beginnen?
– Ben je een zogenaamde emo-eter en het lukt het je niet daar van af te komen?
– Vraag je jezelf af hoe het toch komt dat jij je overdag wel aan het dieet te kunt houden maar `s avonds niet meer?
– Waar komt toch dat gevoel van onmacht vandaan? Herken je dit?

Maak dan eens een geheel vrijblijvende afspraak met mij, dan ga ik met jou samen opzoek naar blijvend resultaat. Want afslanken is 1, maar slank blijven is 2 en daar kan ik u bij helpen. Het maakt niet uit, of het nu om 5 of 50 kilo gaat, of je 18 of 78 bent, het gaat om een gewicht waar jij je fijn en gezond bij voelt.

Waar kun je tijdens mijn begeleiding volledig op rekenen?
In de eerste plaats is een goede samenwerking met jou voor mij van groot belang. Je mag van mij dan ook een grote betrokkenheid verwachten bij jou en jouw situatie. Ik zal mijn uiterste best doen en al mijn kennis en creativiteit inzetten. Je helpen met ondersteunen, motiveren en stimuleren in het toepassen van jouw voeding of dieetadvies. Ik help je bij het opstellen van jouw doelen, en het volhouden van het programma. Afslanken doe je niet zomaar een beetje oppervlakkig, maar echt serieus. En wanneer je er emotioneel bij betrokken raakt, dan gaat het kwartje vallen en zul je leren de gewoontes stap voor stap te veranderen naar een blijvend gezond gewicht.

Je staat er dus niet alleen voor, ik begeleid en ondersteun je. Ook in het nazorg traject kun je volledig op mij rekenen. In het hele proces van afslanken is een professionele begeleiding voor structureel resultaat noodzakelijk. Ik weet hoe moeilijk het is om niet te vervallen in het zogenaamd jojo-gedrag.

Graag wil ik ook jou een kans geven in het bereiken van een betere gezondheid, meer zelfvertrouwen met blijvend resultaat.

Tijd voor een afspraak? Neem die stap, het is geheel vrijblijvend en er staat je een geweldig gevoel te wachten wanneer het doel is bereikt.

Arie van Rijswijk

Specialiteiten

  • Straight away Levensstijlcoach
  • Straight away Productspecialist

Hier bevindt zich Slank & Stralend

Andere coaches bij Slank & Stralend

Joke de Groot

Slank & Stralend

Joke de Groot

Handelsstraat 55 9501 EW, Stadskanaal
Joke de Groot

Slank & Stralend

Joke de Groot

Hooggoorns 14 7812 AM, Emmen
Joke de Groot

Slank & Stralend

Joke de Groot

Ruiten A Kanaal Noord 2 9561 TE, Ter Apel