Sylvia Bokop - Cryolipolyse Haaglanden

  • Cryolipolyse Haaglanden
  • Endezant 2
  • 2285 JB, Rijswijk

Mijn naam is Sylvia Bokop, ik ben werkzaam als coach bij Cryolipolyse Haaglanden.

Na mijn eigen afslankproces voelde ik een drive om anderen te helpen hetzelfde succes te mogen halen dat ik zelf ook mocht ervaren. Mijn passie voor het coachen en begeleiden van mensen kan ik helemaal kwijt in de gesprekken die wij wekelijks met elkaar gaan hebben.

Als coach van Straight away gun ik jou het geluk van een fit lichaam met bijbehorend gezond vetpercentage, waarin jij jezelf prettig voelt. Het is mijn doel om je hierbij te helpen door je te coachen en te begeleiden. Ik bouw graag een vertrouwensband met je op, om je net dat stukje extra motivatie en kracht te geven. Zorgen dat het afvallen nu wel slaagt en jij je doelen bereikt en behoudt. Ik bied je naast een ‘plan’ namelijk vooral een ‘band’ aan waar je de komende tijd alles in kwijt kunt: vertrouwen, gezondheid, geluk, succes en bovenal een prettig gevoel.

Het enige wat je hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Je kunt me ook bellen of appen om een afspraak te maken. Ik zal altijd proberen binnen 24 uur te antwoorden. Want ik weet uit eigen ervaring, eenmaal de knoop doorgehakt begin je het liefst zo snel mogelijk.

Bel, app of e-mail me en maak vandaag die stap die je leven gaat veranderen!

Specialiteiten

  • Straight away Levenstijlcoach
  • Straight away Productspecialist

Hier bevindt zich Cryolipolyse Haaglanden