Siegrid Schuitmaker

Consulinn Neem contact op

Mezelf weer leuk vinden…. Dát was alles wat ik wilde.

Een kleine drie jaar geleden wist ik de knop om te zetten. Na bijna 30 jaar stevig roken, wist ik ineens wél te stoppen. Dat ging me beter af dan menigeen verwachtte, en misschien verbaasde ik mezelf nog wel het meest.

Daarna ging ik meer bewegen, kocht een kek sportief fietsje, en ging op mijn voeding letten. Koolhydraatarm, dat moest het zijn, en daarmee verloor ik, langzaam maar zeker vele kilo’s.
Helaas… op een gezond gewicht/BMI kwam ik maar niet en dat frustreerde enorm. Ik deed toch alles wat zou moeten? Waarom lukte het mij dan maar niet?

Uiteindelijk ben ik de (verrassend lekkere) producten van Straight away gaan gebruiken en in combinatie met coaching verloor ik nu wel zoveel gewicht dat ik een gezond gewicht kreeg, eindelijk!
In 2017 volgde ik de Lifecoaching opleiding en dat werkte voor mij als een therapie; veel dingen vielen op hun plek. Ik leerde aanvaarden en loslaten, mijn energie te steken in zaken die echt belangrijk voor mij zijn en betere keuzes te maken.

Stapje voor stapje, met vallen en steeds weer opstaan, ben ik mezelf weer echt leuk gaan vinden. Heb ik het verhaal van mijn leven met een nieuwe pen geschreven en ben ik van een vrouw die niets afmaakte (vond ik zelf) een echte doorzetter geworden.

Als coach wil ik jou alles geven wat jij nodig hebt om ook het verhaal van jouw leven te herschrijven. Wanneer je nu niet (zo) gelukkig bent met jezelf, de strijd tegen overgewicht maar vooral vóór een gezonde leefstijl wilt gaan, raad ik je aan om zo snel mogelijk contact met mij opnemen.

Ik ben er voor je!

Hartelijke groet,
Siegrid Schuitmaker

Contact informatie
Siegrid Schuitmaker
Consulinn
Droogstraat 5
8861 SR Harlingen
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere coaches werkzaam bij deze praktijk

Consulinn

Manon Drijfhout
Europaplein 29
8916 HH Leeuwarden

Consulinn

Alie Koenen
Oedsmawei 18a
9001 ZJ Grou

Consulinn

Maroesja Weijers
Gezondheidscentrum het Want
8802 PV Franeker

Consulinn

Stephanie Kraeger
Europaplein 29
8916 HH Leeuwarden

Consulinn

Marloes Kromkamp
Zevenhuisterweg 45a
9257 VJ Noardburgum

Consulinn

Marloes Kromkamp
Omloop 48
9201 CC Drachten