Manon Drijfhout

Consulinn Neem contact op

Bij Consulinn heb ik mijn eigen droom waargemaakt. Ik ben met de begeleiding van Linda en de producten van Straight away 20 kilo afgevallen. En daarmee weet ik wat overgewicht is. Uit eigen ervaring ken ik periodes van dieet naar dieet, het jojo-effect, vele kilo’s aankomen na een moeilijke tijd, het herkennen van eten uit gevoel zonder er alleen maar een woord aan te koppelen. Ik ben nog steeds op gewicht, en ik geloof erin dat je de strijd kunt winnen. En vanaf hier hoef je het niet (meer) alleen te doen!

In augustus 2013 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werker en nu een half jaar later werk ik bij Consulinn, opnieuw een droom die uitkomt, want wat is er nu leuker dan mensen begeleiden naar een gelijkwaardig doel! Ik zal mijn enthousiasme met je delen maar sta ook open voor de sceptische vragen en de kritische blik. Het gesprek aangaan is voor mij altijd de eerste stap, vertel je verhaal en dan kijken we wel verder. Je zult bij mij een open en positief persoon treffen die te allen tijde eerlijk tegen je zal zijn en naast alle enthousiasme ook de rust kan bewaren.

Tijdens het afvallen maak je een ontwikkeling door. Ontwikkeling betekend voor mij dat je de wikkels van jezelf af haalt en dat je dan pas tevoorschijn komt. Willen afvallen is een sterke wikkel, die heel strak kan zitten maar die altijd los kan komen! Niet zonder slag of stoot, want gemakkelijk is het niet maar mogelijk is het zeker wel! En wat je er voor terug krijgt? Een portie zelfvertrouwen om u tegen te zeggen, tientallen geluksmomentjes, en een hele grote glimlach waarmee jij de wereld weer aan kan! En dat wil je behouden, dus we bouwen rustig op naar gewone voeding en een nieuwe levensstijl. De reset knop hebben we samen ingedrukt en gewoontes komen vroeg of laat aan het licht. Gewoontes die misschien wel verdwijnen. Om daarna nieuwe gewoontes te maken en om te gaan met oude gewoontes is een proces. Een proces dat tijd, vertrouwen en aandacht kost. Als coach zal ik je steunen op de manier die voor jou passend is. Een stevig gesprek, de spiegel voorhouden maar ook samen succes vieren en ten alle tijden toe werken naar jouw doel!

Gun het jezelf, jij bent het meer dan waard!

Contact informatie
Manon Drijfhout
Consulinn
Droogstraat 5
8861 SR Harlingen
Specialisaties
Coaching specialist
Productspecialist
Gewichtsconsulent
SA Levensstijlcoach

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere coaches werkzaam bij deze praktijk

Consulinn

Marloes Kromkamp
Zevenhuisterweg 45a
9257 VJ Noardburgum

Consulinn

Marloes Kromkamp
Omloop 48
9201 CC Drachten

Consulinn

Manon Drijfhout
Europaplein 29
8916 HH Leeuwarden

Consulinn

Maroesja Weijers
Gezondheidscentrum het Want
8802 PV Franeker

Consulinn

Alie Koenen
Oedsmawei 18a
9001 ZJ Grou