Anne Jan Walda

Consulinn Neem contact op

Graag stel ik me aan je voor; mijn naam is Anne-Jan Walda.

Na jarenlang in de zorg gewerkt te hebben, de laatste 10 jaar als zorgondernemer, veel ervaring opgedaan in gedrag, aanpassen van het voedingspatroon en het motiveren en ondersteunen van mensen om hun doelen te bereiken, heb ik mijn passie gevonden. Het begeleiden en helpen van mensen die worstelen met hun eetpatroon en gewicht. Vanaf heden mag ik deze passie uitvoeren bij het prachtige team van Consulinn waar ik bij aansluit als coach.

Dankzij Consulinn heb ik inzicht gekregen in mijn eetpatroon. Omdat ik altijd voor de ander bezig was vergat ik mezelf en ging het mis met mijn eigen gewicht. Vaak dacht ik niet na over wat ik at en nam maar wat wanneer het me uit kwam, regelmaat kende ik niet! Door de reset van het Straight away programma en door de goeie coaching van Manon, die ook begreep waarin ik zat ondanks mijn tegenstribbelen en terugvallen, ben ik gaan inzien dat een goed eetpatroon belangrijk is om mezelf fit te voelen in mijn werk, sport en dagelijkse bezigheden.

De ervaring die ik met Consulinn heb en hoe het me veranderd heeft gun ik iedereen! Zeker aan “die” mannen die denken dat afvallen alleen maar iets voor vrouwen is en aan de mensen die sceptisch zijn over afvallen met maaltijdvervangers en die eigenlijk niet door hebben dat hun gedrag er ook mee te maken heeft. Ik wil je uitleggen dat het meer dan alleen maar “dat” eten is en dat je na een gezonde reset weer je normale voeding kunt oppakken, met een goed opbouwschema dat bij jou en je doel past.

Ik ga je geen gouden bergen beloven want het is jou keus, jou wil en kracht, maar met een goede samenwerking tussen jou en mij zal ik samen met jou naar 1 van die bergtoppen fietsen. Je mag van mij betrokkenheid verwachten bij jou en je situatie. Ik zal mijn best doen om mijn kennis en mijn creativiteit in te zetten. Je ondersteunen in het toepassen van je voeding- of dieetadvies, ook als je medicijnen gebruikt of veel aan sport doet. Ik help je bij je doelen en het volhouden van het programma. Ook in het nazorg-traject kun je volledig op me rekenen, want in het hele proces is begeleiding voor structureel resultaat noodzakelijk. Helderheid, transparantie, kwaliteit een goed en open eerlijk contact en no-nonsens. Dat zijn mijn waarden en van daaruit zal ik je begeleiden. Een levensstijl/eetpatroon omgooien is iets persoonlijks en doe je niet zomaar oppervlakkig, maar echt serieus.

Je staat er niet alleen voor en graag wil ik jou een kans geven in het bereiken van meer zelfvertrouwen, meer fitheid en een betere gezondheid met een blijvend resultaat.

Pak die fiets! Dan gaan we samen in verschillende etappes die bergtop bereiken waar dat geweldige gevoel op je staat te wachten.

Contact informatie
Anne Jan Walda
Consulinn
Europaplein 29 Katsflat
8916 HH Leeuwarden
Specialisaties

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere coaches werkzaam bij deze praktijk

Consulinn

Maroesja Weijers
Gezondheidscentrum het Want
8802 PV Franeker

Consulinn

Rigtje de Boer - Plat
Europaplein 29 Katsflat
8916 HH Leeuwarden

Consulinn

Marloes Kromkamp
Zevenhuisterweg 45a
9257 VJ Noardburgum

Consulinn

Manon Drijfhout
Europaplein 29
8916 HH Leeuwarden

Consulinn

Alie Koenen
Oedsmawei 18a
9001 ZJ Grou

Consulinn

Marloes Kromkamp
Omloop 48
9201 CC Drachten

Consulinn

Rigtje de Boer - Plat
Noorderhaven 66b
8861 AP Harlingen

Consulinn

Manon Drijfhout
Torenstraat 42
8881 BL West-Terschelling