Sylvia Vogels

Bodystudio Balance Neem contact op

Welkom, ik ben Sylvia Vogels en kom uit Odiliapeel, bij Uden.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om af te slanken en hoe moeilijk het kan zijn om op het gewenste gewicht te blijven. Ik heb met verschillende producten of afslankmethodes gewerkt, maar kon het niet vasthouden. Toen kwam Straight away op mijn pad en hier vond ik alles wat ik miste bij andere maaltijdvervangers.  Maar nog belangrijker, ik miste vaak de coaching/begeleiding en dat is zo belangrijk als je een dieet volgt. Want het gaat niet altijd even gemakkelijk.

Ik heb 10 jaar bij een bedrijf gewerkt waar ik veel dames coachte en trainingen verzorgde.  Die persoonlijke begeleiding miste ik wel een beetje en daarom past deze rol als Straight away coach ook zo goed bij mij.

Ik heb al 5 jaar een studio waarbij de TFM cabines en afslanken centraal staan. Het is kleinschalig, gezellig en de mensen hebben een stok achter de deur om te komen sporten.  Ook krijg ik heel vaak de vraag over afslankprogramma’s en ben daarom de opleiding Gewichtsconsulente gaan volgen. De combinatie is zo fijn. Alles onder 1 dak: afslanken, sporten, coaching en alles op maat.

Dankzij de producten van Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en makkelijker. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen. Als coach wil ik graag jouw steun en toeverlaat zijn. Ik geef je advies en bied je een luisterend oor.

Wil je ook afvallen? Ik begeleid je graag vanuit mijn praktijk/studio in Odiliapeel/Uden. Bel me gerust, ik help je graag om weer lekker in je vel te zitten!

Contact informatie
Sylvia Vogels
Bodystudio Balance
Korenbloemstraat 3
5409 AX Odiliapeel
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Gewichtsconsulente

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.