Start je eigen Straight away praktijk!

Heb jij affiniteit met afslanken en een gezonde levensstijl? Wil je anderen hierin op een leuke manier begeleiden, met blijvend resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Straight away groeit en daarom zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste Straight away levensstijl coaches.

De leukste baan die er bestaat!

Als Straight away coach houd je je bezig met het persoonlijk begeleiden van cliënten op het gebied van afslanken en een gezonde levensstijl. Als coach kun jij écht het verschil maken. Jij helpt je cliënt om zelfverzekerder, slanker, fitter, energieker en positiever in het leven te staan. Wat het doel ook is, jij doet er alles aan om dit samen met je cliënt te bereiken. Daarnaast verzorg je jouw persoonlijke administratie en houd je je bezig met lokale, promotionele, wervingsactiviteiten zoals het beheer van jouw eigen website en social media.

Waarom hebben onze coaches ervoor gekozen om hun eigen Straight away praktijk te starten?

Mijn zus en ik wilden iets doen waar we daadwerkelijk achter stonden en enthousiast van werden! Mensen helpen en begeleiden om hun gezonde gewicht te bereiken is iets waar we allebei gelukkig van worden en de producten van Straight Away passen precies bij ons! Ze zijn hip en opvallend en bovendien gewoon ontzettend lekker!

Coach Denise de Boer
Straight away Zoeterwoude

Lees het hele verhaal van Denise en andere coaches bij Coach aan het woord 

Waarom hebben onze coaches ervoor gekozen om hun eigen Straight away praktijk te starten?

Wij geloven dat niemand zich ervoor hoeft te schamen dat hij of zij op dieet is, en dat verantwoord afslanken beter én lekkerder kan. Vanuit deze gedachte is Straight away geboren! De producten van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Afvallen met shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away is verantwoord. De producten leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away niet nodig. Combineer dit met onze verfrissende uitstraling, ludieke productnamen én natuurlijk onze coaches: succes verzekerd!

Een samenwerking waarbij we elkaar versterken

Wat kun je van Straight away verwachten?

 • Aansluiting bij een landelijk adverterend merk met groeiende naamsbekendheid
 • Naamsvermelding met contactformulier op onze website
 • Doorlopende productontwikkeling
 • Overlegstructuur d.m.v. een klankbord, regiobijeenkomsten en individueel contact
 • Ondernemersvrijheid
 • Hoogwaardige producten: vrij van aspartaam (gezoet met stevia), natuur-identieke smaakaroma’s, lactosevrije varianten

Wat maakt jou succesvol als coach?

 • Je hebt een sterke affiniteit met afslanken, gezonde voeding en een gezonde levensstijl
 • Je bent een echt ‘mensen-mens’ en denkt en leeft graag mee met anderen
 • Je bent van nature een ondernemer en laat geen kans of ontwikkeling onbenut
 • Je hebt de mogelijkheid om zelfstandig een praktijk op te starten óf het Straight away dieet als aanvullende dienst binnen je huidige onderneming in te zetten
 • Je bent leergierig en blijft graag in ontwikkeling

Groei jij met ons mee?

Straight away is een jong, verfrissend, Nederlands merk dat hard groeit. Groei jij met ons mee? Stuur dan jouw motivatie en CV naar [email protected] of bel voor meer vragen met telefoonnummer 0228-725700.

Neem contact op