Maaike Zwier

Maaike Zwier

Maerlife

Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Al vanaf mijn puberteit worstel ik met overgewicht. De kilo’s wilden er wel af, maar kwamen er na een tijdje ook weer (extra) bij. Via een collega kwam ik in contact met een gewichtsconsulent en het dieet in de vorm van maaltijdvervangers. Dit was voor mij de oplossing, lekker makkelijk, maar uit ervaring wist ik wel dat ik het hiermee niet ging redden.

Na een paar maanden voor een coach te hebben gewerkt, kreeg ik in 2013 de mogelijkheid om mijn eigen praktijk te starten. Door mijn eigen ervaringen kan ik veel voor anderen betekenen. En mooi meegenomen, ik heb nu voor mijzelf ook een stok achter de deur om het niet weer zover te laten komen.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Kilo’s zijn in mijn ogen niet altijd het belangrijkste! Wel mooi meegenomen. Ik word altijd erg blij als mensen tijdens het afslanktraject kunnen minderen met medicatie of in het mooiste geval kunnen stoppen met de medicatie. En dat goede voeding het juiste medicijn kan zijn. Dan pas behaal je grote successen!

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Dat jij een programma volgt wat bij jou past en je er goed bij voelt. Dat oude gewoonten kunnen worden omgezet in nieuwe, om uiteindelijk een fijne balans voor op langer termijn te creëren. Wees eerlijk naar jezelf, want uiteindelijk heb je alleen met jezelf te dealen!

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

De producten zijn erg smakelijk, bevatten de nodige vitamines en mineralen en er is een ruime keuze. De 1 op 1 begeleiding is erg fijn, je hebt altijd iemand die met je mee denk als jij even door de bomen het bos niet meer ziet.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De Get ready to seduce Mousse!

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Als ontbijt de havermoutpap, lekker warm en vult enorm. Als cheat-moment een reep. En nu Straight away 4 heerlijke repen aan haar assortiment heeft toegevoegd is er altijd een lekkere snack.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Een blad ijsbergsla met daarop een plakje kaas en een plakje ham, oprollen en smullen maar.

Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Het is nooit te laat om te beginnen.  Zoek goede begeleiding en ga ervoor! Zet jezelf eens op de eerste plaats. Jij bent het waard!