Denise Hulsbos en Paula de Jong

Denise de Boer

Slimming in Style

Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik ben zelf 25 kilo afgevallen met behulp van een gewichtsconsulente en maaltijdvervangers. Dit was in 2010 en de producten waren toen nog saai en smakeloos. Toen mijn zus Paula haar praktijk startte eind 2016 zeiden we gelijk al tegen elkaar dat we dit uiteindelijk samen zouden gaan doen. We komen beiden uit de wereld van zakelijke dienstverlening en mensen helpen was de reden waarom we dat werk deden. De passie voor het werk was echter verdwenen, we wilden iets doen waar we daadwerkelijk achter stonden en enthousiast van werden! Mensen helpen en begeleiden om hun gezonde gewicht te bereiken is iets waar we allebei gelukkig van worden en de producten van Straight Away passen precies bij ons! Ze zijn hip en opvallend en bovendien gewoon ontzettend lekker!

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Ik ben van mening dat iedereen kan afvallen, iedereen maakt die vliegende start en begint enthousiast……maar hoe gaan mensen om met het feit als het een week niet zo goed gaat? Dat is wat mijn werk zo leuk maakt! Mensen toch kunnen motiveren om door te gaan en het weer op te pakken, de spreekwoordelijke schop onder de kont te geven. En als ze de volgende week toch weer zijn afgevallen en ze lachend de weegschaal afstappen, dan heb ik mijn werk goed gedaan!

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Een omelet rolletje met spinazie. Je bakt een dun omeletje, alleen met wat zout en peper, leg hier wat verse spinazie op en rol er wraps van. Lekker als avondeten, maar in stukjes gesneden ook leuk als hapje op een feestje!

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik ben gek op de Mango to go! Lekker makkelijk voor onderweg en in de zomer maak ik er heerlijke ijsjes van!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Vertel het je omgeving! Geef aan dat je serieus aan je gezondheid gaat werken en vraag om hun steun! Tijdens moeilijke momenten kunnen ze je helpen en iedereen wordt enthousiast van de complimenten die je zult gaan krijgen!